Beltéri dekoráció

Eladótéri dekorációbanner

Az eladótér dekorációja Európában az üzletek belső terében, kirakataiban igen elterjedt a fényes, szatén-szerű műselyemre nyomott vagy nyomtatott fotót, vagy egyszerűbb elemeket mutató textil dekoráció. Természetesebb megjelenést biztosít bármely más anyagból készült reklámhordozóhoz képest. Nem csupán üzenetet közvetít, hanem - természetesen körültekintő megtervezése esetén - részét képezheti az üzlet, vagy áruház dekorációjának.

Az eladótéri dekoráció fajtái:

Raklaptakaró és raklapszoknya

raklaptakaró

Öltöztessük fel raklapjainkat! A korai kereskedő is felismerte, hogy a portékája kelendőbb, ha nem a porba hányja maga elé, hanem legalább gyékényre fekteti, vagy netán asztalra, s talán kelmével díszített asztalon bocsátja mustrára.

Nos, a raklap szinte kínálja magát, hogy polc, pódium, lábazat (vagy gyékény) helyett rajta helyezzük el portékáinkat, hiszen amúgy is kéznél van. Kicsit koszos, a targonca is megvillázta tán, de csak a hátsó udvarba kell kicsoszogni érte. Tegyük rá azt a terméket, amitől akció keretében a leggyorsabban meg akarunk szabadulni, kerülgessük egy kicsit, majd forduljunk szakemberhez, hogy miként tudnánk olcsón, de hatásosan feldíszíteni szegényt, s még a végén úgy fog kinézni, mintha megadnánk a módját: kívánatossá tesszük a beragadt termékünket, vagy még jobban felkeltjük vevőink érdeklődését egy újdonságunk iránt.

Miért jó a textilnyomott raklaptakaró?

Roll-up

A grafikával nyomott textil akkor mutat szépen, ha a textil vagy molino ki van feszítve. A feszítés módja szerint különböztethetők meg az egyes eszközök: roll-up, pop-up, banner. rollup

Ahol jól használhatók:

Különleges hatást lehet elérni a roll-up használatával egy-egy trükkös fotóval: a nagy méret lehetővé teszi a közeli, úgynevezett makrofotó használatát, amely pl. élelmiszerek esetében rendkívül vonzóvá teszi a portékát.

 

Vissza a lap tetejére

Fotók, zászlók, referenciák

 

Fax: +36 26 340 102

Tel.: +36 26 340 101

E-mail: hati.edit@deko-print.hu

Az ezerszínű textil