Tel.: +36 26 340 101 Fax: +36 26 340 102 E-mail:hati.edit@deko-print.hu
NEMZETI ZÁSZLÓ
AUTÓS ZÁSZLÓ
CÉG,- reklám zászló
EXTENDER
BEACH FLAG,-strandzászló
ZÁSZLÓFÜZÉR
MOLINÓ
BELTÉRI,- kirakat DEKORÁCIÓ
RAKLAPTAKARÓ
MOBIL REKLÁM
ASZTALI ZÁSZLÓ
Az ezerszínű textil

Beltéri dekoráció

Eladótéri dekoráció

Az eladótér dekorációja Európában az üzletek belső terében, kirakataiban igen elterjedt a fényes, szatén-szerű műselyemre nyomott vagy nyomtatott fotót, vagy egyszerűbb elemeket mutató textil dekoráció. Természetesebb megjelenést biztosít bármely más anyagból készült reklámhordozóhoz képest. Nem csupán üzenetet közvetít, hanem - természetesen körültekintő megtervezése esetén - részét képezheti az üzlet, vagy áruház dekorációjának.

Az eladótéri dekoráció fajtái:

  • Kirakati dekoráció
  • Belógatott vízszintes vagy függőleges (keresztrudas) zászlók
  • Biztonsági kapu dekoráció
banner

Raklaptakaró és raklapszoknya

Öltöztessük fel raklapjainkat! A korai kereskedő is felismerte, hogy a portékája kelendőbb, ha nem a porba hányja maga elé, hanem legalább gyékényre fekteti, vagy netán asztalra, s talán kelmével díszített asztalon bocsátja mustrára.
Nos, a raklap szinte kínálja magát, hogy polc, pódium, lábazat (vagy gyékény) helyett rajta helyezzük el portékáinkat, hiszen amúgy is kéznél van. Kicsit koszos, a targonca is megvillázta tán, de csak a hátsó udvarba kell kicsoszogni érte. Tegyük rá azt a terméket, amitől akció keretében a leggyorsabban meg akarunk szabadulni, kerülgessük egy kicsit, majd forduljunk szakemberhez, hogy miként tudnánk olcsón, de hatásosan feldíszíteni szegényt, s még a végén úgy fog kinézni, mintha megadnánk a módját: kívánatossá tesszük a beragadt termékünket, vagy még jobban felkeltjük vevőink érdeklődését egy újdonságunk iránt.

Miért jó a textilnyomott raklaptakaró?

  • Akár egyetlen raklapra is rendelhető
  • Igényes megjelenés
  • Mosható
raklaptakaró

vissza a lap tetejére

Roll-up, X Banner

A grafikával nyomott textil akkor mutat szépen, ha a textil vagy molino ki van feszítve. A feszítés módja szerint különböztethetők meg az egyes eszközök: roll-up, pop-up, banner.

Ahol jól használhatók:

  • Kiállítások, vásárok stand dekorációjához
  • Eladáshelyi aktivitások kiegészítőjeként
  • Rendezvények helyszínén

Különleges hatást lehet elérni a roll-up használatával egy-egy trükkös fotóval: a nagy méret lehetővé teszi a közeli, úgynevezett makrofotó használatát, amely pl. élelmiszerek esetében rendkívül vonzóvá teszi a portékát.

A roll upban kifeszíthető dekoráció mérete 80x200 cm, javasolt alapanyag 210g/m2 PE.

rollup

vissza a lap tetejére