NEMZETI ZÁSZLÓ
AUTÓS ZÁSZLÓ
CÉG,- reklám zászló
EXTENDER
BEACH FLAG,-strandzászló
ZÁSZLÓFÜZÉR
MOLINÓ
BELTÉRI,- kirakat DEKORÁCIÓ
RAKLAPTAKARÓ
MOBIL REKLÁM
ASZTALI ZÁSZLÓ
Tel.: +36 26 340 101 Fax: +36 26 340 102 E-mail:molnari@deko-print.hu
Az ezerszínű textil

Molinó

A molinó a leggyakrabban alkalmazott textil alapanyagra nyomott kommunikációs eszköz. A cég logóját, legfőbb termékét vagy akciós üzenetét is tolmácsolhatja. Tábla helyett ott érdemes alkalmazni, ahol

A molinó grafikája bármilyen lehet, akár sokszínű, fényképpel dekorált is, a nyomtatási technológia akár több méteres változatban is lehetővé teszi még egyetlen példányban is a kedvenc fotó kinyomtatását.

A molinó gyártásban nincs standard méret! Mindössze a textil végek szélessége szab határt az elképzeléseknek, de ahol a több darabból való varrás megengedhető, ott ez sem.

A molinó kihelyezéséhez a már megnyomott textilt konfekcionálni kell, vagyis beszegni, ringliket vagy karabínereket elhelyezni rajta.
Nem mindegy, egy adott méretű és anyagú molinó hogyan van konfekcionálva, ugyanis kültéren kihelyezve számolni kell a széllel, így a ringliknek, köteleknek el kell bírniuk a súlyt (kvázi "vitorlát").

Ha látványos reklámot szeretne cégének, termékének, akcióinak állunk rendelkezésére!

molinó transzparens
Csak a képzelet szab határt!

Anyagukat tekintve készülhetnek standard hurkolt poliészterből, lochflet-ből, vlies-ből.de nem ritka az igen igényes kivitelezésű selyem-szatén molinó sem.
A transzparensek, molinók készítésénél természetesen a síkfilmnyomást és a digitális nyomtatást egyaránt alkalmazzuk - a visszajelzések szerint a legnagyobb sikerrel.