NEMZETI ZÁSZLÓ
AUTÓS ZÁSZLÓ
CÉG,- reklám zászló
EXTENDER
BEACH FLAG,-strandzászló
ZÁSZLÓFÜZÉR
MOLINÓ
BELTÉRI,- kirakat DEKORÁCIÓ
RAKLAPTAKARÓ
MOBIL REKLÁM
ASZTALI ZÁSZLÓ
Tel.: +36 26 340 101 Fax: +36 26 340 102 E-mail:molnari@deko-print.hu
Az ezerszínű textil

Deko Print Kft: zászló, molinó, textilnyomás

Cégprofil

Cégünk digitális és síkfilmnyomás technológiával készít elsősorban textil alapanyagra nyomatokat, grafikákat, reklámanyagokat. Fő termékünk a zászló illetve a molinó, amely kiegészül a digitális és filmnyomott textilek széles skálájával a raklaptakarótól az esernyőig és az asztali zászlókig. Európai alapanyagokkal, színezékkel dolgozunk, nyugat-európai vállalkozások és hazai cégek versenytárgyalásai során nyertük el a beszállítói pozíciót.

Háttér

A Deko-Print tevékenysége 1984-ben GMK-ként indult . Magyar tulajdonossal textilipari múlttal kezdte meg működését. Az évek során a fejlődés egyrészt a társaság átalakulásban is megmutatkozott - először Bt-vé, majd Kft-vé alakult a vállalkozás - 1990-től pedig kiléptünk a nemzetközi piacra is. Ma is szállítunk a német, francia, holland piac számára. Következő lépésként nyitottunk az orosz megrendelők felé is. 3500 négyzetméteres üzemcsarnokunkat, amely Budakalászon található, folyamatosan modernizáljuk.

Géppark

Gépeink 2000 óta egyre közelítenek a nyugat-európai színvonalhoz. Zimmer síkfilmnyomó gépeink 30 m hosszúak, 9 ill. 11 színt tudnak nyomni 1,65 ill. 2 m szélességben, és 5,4 m hosszú egyben lenyomott ismétlésekkel (német: Rapport, angol: repeats). Az Európában megszokott minoséget biztosítjuk mind az alapanyag, mind a technológia tekintetében.

Technológia

A direkt, vagy Pantone Matching System (PMS) nyomás mellett természetesen fel tudunk dolgozni raszter - másként mondva fotó - grafikákat is. Itt az esetek 80 %-ában 12,5 lpi rácsszerkezettel dolgozunk. Ha azonban az a cél, hogy finomabb részleteket is meg tudjunk jeleníteni - természetesen az alapanyagot is ennek a célnak megfelelően kell kiválasztanunk- , a felbontást 38 lpi-ig fel lehet vinni. Magyarországon egyedülálló a minőségi és technológiai felkészültség mellett a hatalmas, kb évi 1,5 millió m2 alapanyag feldolgozási képességünk.
50 alkalmazottal dolgozunk. Nyomott, kikészített textil termékeink képezik értékesítésünk nagy részét, de vállaljuk műanyag termékek és műanyag alapanyag tamponnyomás technológiával történő nyomtatását.