NEMZETI ZÁSZLÓ
AUTÓS ZÁSZLÓ
CÉG,- reklám zászló
EXTENDER
BEACH FLAG,-strandzászló
ZÁSZLÓFÜZÉR
MOLINÓ
BELTÉRI,- kirakat DEKORÁCIÓ
RAKLAPTAKARÓ
MOBIL REKLÁM
ASZTALI ZÁSZLÓ
Tel.: +36 26 340 101 Fax: +36 26 340 102 E-mail:molnari@deko-print.hu
Az ezerszínű textil

A Deko-Print szolgáltatásai

Mosás

A zászlóink diszperziós technológiával készülnek, amely KIMOSHATATLAN vegyi kötést létesít a poliészter fonalak szerkezetével, a fonák oldalon is tökéletes színmélységet eredményezve. A termékeinken nem fordulhat elo fehér "repedés", akár a hajtogatás élén, akár az anyag megnyúlása miatt, bár a szél eléggé igénybe veszi a textíliát.

A színek élénkségének megtartása érdekében ajánljuk a zászlók, molinók, raklaptakarók rendszeres mosását. Szakszerű kezeléssel a textilek minősége sokáig fenntartható.

Megrendelőinknek nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a kezdődő szennyeződést észlelve azonnal le kell vonnunk a zászlóinkat, hogy kellő áztatás után kimossuk, különben a szennyeződést a nap UV sugarai vegyileg megkötik az alapanyag elemi szálain, és onnan már csak a csiszolópapír, olló, vagy a reszelő szedi le azokat. Nem is beszélve arról, hogy a kezdődő varratszakadást a mosás alkalmával észrevehetjük, s ezt kijavítva megelőzhetjük a komolyabb kárt. Mindezzel persze magunk ellen beszélünk, de a vevők érdekeit is védeni kell valakinek.

Karbantartás

A szél és az időjárás egyéb viszontagságai nemcsak a textilt, de a szerelékek, szegők állapotát sem kímélik. Szakembereink az apróbb hibákat még idejében ki tudják javítani, hogy a szakadás ne okozzon később helyrehozhatatlan hibát.

Mikor kell javíttatni a zászlót, molinó?

Házhozszállítás

A megrendelt molinót, zászlót házhozszállítjuk bárhová az ország területén belül. Egyeztessen munkatársainkkal, mikor és hol kéri a zászló, molinó átadását!